Viitori cosmeticieni ULIM beneficiază de masterclass-uri, oferite de cei mai apreciați esteticieni ai momentului

Facultatea Biomedicină și Ecologie a organizat un masterclass, în parteneriat cu Centrul de Instruire pentru Cosmeticieni “Estetic Studio”. Viitori specialiști cosmeticieni au fost familiarizați cu cele mai noi metode de înfrumusețare. O dată la două săptămâni, studenții ULIM care urmează această specialitate beneficiază de masterclass-uri, oferite de cei mai apreciați esteticieni ai momentului.

”Din 2012, de când, la ULIM, a fost introdusă specialitatea servicii publice (estetologie), avem peste 1500 de absolvenți cosmeticieni, între care sunt și campioni la concursuri internaționale. Este important ca discipolii noștri să fie instruiți de specialiști practicieni cu experiență, recunoscuți de companii internaționale de profil”, spune dna Goroşenco Daria, lector ULIM și director al  Centrului de Instruire pentru Cosmeticieni “Estetic Studio”.

Facultatea Biomedicină  ULIM este unica din R. Moldova, care pregătește specialiști în  sferele tehnologiilor farmaceutice, produselor cosmetice şi medicinale, serviciilor publice (estetologie), silviculturii și grădinilor publice, ecologiei, securității ecologice și biologiei moleculare.

”Acestea sunt meseriile zilei de azi și de mâine, cu puțini profesioniști în domeniile respective în R. Moldova. Absolvenții noștri activează în R. Moldova,  UE și SUA.”, spune Vasile Socolov, decanul Facultății Biomedicină și Ecologie. 

Serviciul de Marketing și Comunicare, ULIM 


26.04.2016