Universitatea Liberă Internațională din MoldovaNoutăți


 • Dreptul la ULIM, una dintre cele mai căutate facultăți din RM


  Deși are doar peste două decenii  de la fondare, Facultatea Drept din cadrul ULIM-ului este la mare căutare în RM, grație prestigiului câștigat în țară și peste hotare.  Facultatea pregăteşte specialiști de înaltă calificare, meniți să asigure implimentarea acquis-ului european, prin prisma compatibilizării legislaţiei naţionale cu normele comunitare. Absolvenţii cu diplome de licență au un nivel de pregătire adecvat pentru a  începe cariera în domeniul juridic, iar cei care își propun să ocupe funcții de conducere, au posibilitatea să-și continue studiile la masterat și doctorat.

  28.07.2015
 • Galeria celor mai buni studenți și absolvenți


  ”ERASMUS”, şansa de a încerca un nou sistem educaţional, dar şi o experienţă de viaţă nouă


  Elena Mocan a absolvit anul acesta Facultatea Litere. În perioada studiilor, ea a câștigat o bursă în cadrul Programului ”ERASMUS”, la Universitatea din Pecs, Ungaria, la Facultatea de Științe Umanistice.

  27.07.2015
 • Facultăți populare la ULIM


  Ultima ceremonie de absolvire din 2015


  Azi, absolvenții facultăților de Biomedicină, Informatică, Inginerie și Design și-au ridicat diplomele de licență. Ei spun că aceste facultăți sunt populare în rândul tinerilor din R. Moldova, pentru că oferă o paletă largă de specializări, solicitate azi pe piața muncii. Menționăm că programele de studii sunt apropiate celor din UE. Tinerii de la Biomedicină sunt instruiți de cadre didactice din R. Moldova, Franța, România și Rusia.

  24.07.2015
 • ULIM a devenit membra Alianţei Universităţilor la Nivel Global pentru Mediu şi Sustenabilitate


  Recent, ULIM, a aderat la principiile GUPES –Alianţa Universităţilor la Nivel Global pentru Mediu şi Sustenabilitate (Global Universities Partnership on Environment and Sustainability). Alături de prestigioase instituții universitare din 80 de țări de pe cinci continente, partenere în cadrul GUPES, ULIM va oferi studenților săi programe moderne de studii privind noile abordări ale protecției mediului înconjurător, conform Decadei ONU privind Dezvoltarea Sustenabilă (ESD).

  24.07.2015
 • Facultatea Psihologie, Științe ale Educației și Asistență Socială orientează tinerii spre mai multe domenii de activitate


  Absolvenții Facultății Psihologie, Științe ale Educației și Asistență Socială (FPȘEAS) au transformat festivitatea de înmânare a diplomelor de licență într-un recital de versuri de ramas bun, dedicat dascălilor iubiți. Tinerii susțin că profesorii lor sunt adevărate modele de profesionalism și de omenie, demne de urmat în viață. Toate cadrele didactice au primit flori și câte o poezioară din partea  foștilor studenți, care declară la unison că Facultatea  Psihologie, Științe ale Educației și Asistență Socială de la ULIM le-a schimbat radical viața.

  22.07.2015
 • ”Cu ajutorul Programului „ERASMUS”, tinerii ar putea aduce marea schimbare în Moldova”


  Ana Lisnic vorbește patru limbi străine – engleza, germana, rusa și spaniola. Și-a impresionat semenii din Spania nu doar prin cunoașterea limbilor străine. După un semestru petrecut la Universitatea din Alicante, Spania, prin intermediul Programului ”ERASMUS”, tânăra recomandă tuturor studenților și doctoranzilor de la noi să-și ridice nivelul de pregătire, aplicând la proiecte internaționale de mobilitate în educație. Acestea oferă integrare în medii academice din lumea civilizată și, totodată, un mare câștig pentru țara noastră. Cu bursa  ”Erasmus Mundus” - de mai mult de o mie de euro pe lună, tinerii reușesc să-și plătească chiria, utilitățile, transportul și să călătorească.  

  21.07.2015

mai mult

 Absolvenți ULIM


Toți Absolvenții